Yritysneuvonta

Omaehtoinen työllistyminen on erinomainen väylä sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan. Monilla maahanmuuttajilla on jo entuudestaan kokemusta yrittämisestä kotimaassaan tai muualla.

Vuonna 2014 Suomessa oli 321 977 ulkomailla syntynyttä henkilöä ja 219 675 ulkomaan kansalaista. Suomeen saapui vuoden 2015 aikana 32 476 turvapaikanhakija. Näillä henkilöillä on tuoreita ideoita ja käyttämättömiä resursseja! Tarjoamme kattavan valikoiman kielipalveluja eli tulkkausta ja kääntämistä lukuisilla kielillä sekä oikoluku- ja kielenhuoltopalveluja!

Ensiaskelesta saat asiantuntevaa apua maksuttomassa yritysneuvonnassa. Selvitä mandollisuutesi yrittäjänä! Pääset tapaamaan neuvojan henkilökohtaisesti, ja kaikki keskustelunne ovat luottamuksellisia. Verkkopalvelustamme saa laaja-alaista perustietoa yrittämisestä. Tule yritysneuvojamme luokse keskustelemaan visiostasi. Palvelemme ympäri Suomen.

Mitä yritysneuvonnassa tapahtuu?

Arvioimme yritysideasi kannattavuuden sekä kehitämme yhdessä yritysneuvojamme kanssa liikeideaasi ja toimintasuunnitelmaasi. Tapaamisessa keskustellaan parhaasta mahdollisesta tavasta edetä yrittäjän polulla. Näin tiesi yrittäjäksi etenee asiantuntijoiden avulla Ensiaskeleessa:

 

1. Onko sinulla idea yrityksen luomiseksi?

2. Ota yhteys Ensiaskeleeseen!

3. Palvelu:

  • Kielipalvelut
  • Markkinoiden arviointi
  • Kannattavuuslaskelma
  • Liiketoimintasuunnitelma
  • Rahoitus- ja tukilausunnot (Starttiraha, Finnvera)

4. Yrityksen perustaminen

  

Global Service Finland Oy
Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere
Finland

+358 40 704 6803
+358 40 808 6404

info@globalservicefinland.fi