Yritys

Global Service Finland Oy lisää Länsi-Suomen Tulkkipalvelun tarjontaa paljon kysytyillä uutuuksilla, jotka hyödyttävät useita toimialoja. Monet meidän palveluistamme ovat erityisesti suunnattuja kunnille ja yrityksille, jotka kaipaavat erityisosaamista kansainvälisen työympäristön kehittämiseen.

Kulttuurien välisten kysymysten asiantuntijana Global Service Finland Oy konsultoi yrityksiä ja järjestöjä sekä luennoi kansainvälistymisen eri aspekteista. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan suomalaisia yrityksiä hyödyntämään monipuolista osaamistaan Afrikassa ja Aasiassa. Yritys myös järjestää eri tahoille maahanmuuttajien työelämään, kotoutumiseen ja koulutukseen liittyvää opetusta.

Maahanmuuttajille tarjoamme työelämävalmennusta, jonka tavoitteena on helpottaa työllistymistä ja aktiivista toimimista suomalaisessa työelämässä ja yhteiskunnassa. Tavoitteena on mm. sopivan työpaikan, työharjoittelupaikan tai työelämävalmennuspaikan löytyminen asiaan perehtyneiden valvonnassa. Toimimme myös siltana työnhakijoiden ja työnantajien välillä huolehtien rekrytoinnista ja henkilöstövuorauksesta.

 

Uuden toiminnan osa-alueita ovat

  • henkilöstövuokraus ja rekrytointi
  • puhtaanapitoala
  • koulutus yrityksille sekä yksityisille henkilöille
  • työelämävalmennus maahanmuuttajille
  • kansainvälistymiskonsultointi Afrikkaan ja Aasiaan suuntaaville ja niissä jo toimiville yrityksille
     

Pystymme tarjoamaan entistä monipuolisempia ja asiakaslähtöisempiä palveluja uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneillemme. Palvelu hyvässä hengessä on meille sydämenasia!

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Päivystysnumero

040 704 6803

 

  

Global Service Finland Oy
Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere
Finland

+358 40 704 6803
+358 40 808 6404

info@globalservicefinland.fi